MOXOM Barcode en RFID

Degelijke draadloze Bluetooth scanner voor 1D barcode.

Model HG1981, draadloos, robuust
[Granit 1981i] Ergonomische barcode scanner, draadloos, op batterijen, zie Bluetooth basisstation.
[base] Basissation gedraagt zich als toetsenbord, geen software installatie nodig.
Robuuste degelijke 1D barcode scanner.
Met de HG1981 scanner loopt u vrij rond tot (in theorie) 100 meter rond het basisstation. Communicatie tussen scanner en basisstation is via bluetooth v2.1 Class 1. Bluetooth is volledig geintegreerd in het basisstation, dit werkt dus ZONDER bluetooth software of hardware op uw PC of laptop.
Het basisstation is te koop met USB, PS2 of RS232 aansluitkabel. In geval van USB of PS2 komen de gescande barcodes op uw PC binnen alsof ze via het toetsenbord zijn ingetypt. De scanner kan ook een ENTER , TAB of andere karakters achter de barcode meesturen, dat is handig want bij de meeste programma's moet u na intikken van de barcode op de enter toets drukken.
Met de netadapter kan de scanner worden opgeladen via het basisstation, zonder netadapter kan de scanner wel communiceren met de PC. Dus ideaal voor laptop / notebook want dan kunt u werken zonder 230Vac.

[Logo Acrobat] Folder
Barcodes worden gescand vanaf circa 10 cm tot vele tientallen cm afhankelijk van de dikte van de streepjes.

Het basisstation kan worden gekoppeld aan :
- gewone desktop PC's met een moderne Windows versie;
- laptop's, notebooks.
Het basisstation is voor communicatie bruikbaar zonder netadapter; met netadapter wordt ook de accu in de scanner opgeladen.
Het product is van een A-merk.
Model HX1952, scant zowel 1D als 2D
[xenon] [xenon] Ergonomische barcode scanner, draadloos, oplaadbare accu. Instelbaar op verschillende niveau's 10 m tot 100 m afstand tot het Bluetooth basisstation.
[xenon] [xenon] Basissation gedraagt zich als toetsenbord, geen software installatie nodig. Het platte basisstation kan ook aan de wand opgehangen worden voor ruimte besparing.

Prijsinformatie en bestellen van barcode hard-en software.
Om te bestellen, neemt u aub contact met ons op, zie bovenaan deze pagina voor contact-info.
Desgewenst kunt u on-line een vraag indienen via onze