MOXOM Barcode en RFID

Draadloze barcode scanners, maximaal 40 m bereik tot het basisstation.

Model GM4xxx voor 1-dimensionale barcode, bereik in open gebied maximaal 25 m
Draadloos, op accu, zonder display, zonder toetsen. [GM4100]
Gunstig geprijst model.
Toepassing is o.a. in winkels, kantooromgeving, archief, bibliotheek, klein magazijn.
Werkt op een enkele vaste frequentie 433,92 MHz. Bereik binnen tussen circa 10 en 20 meter. Verkrijgbaar met toetsenbordkoppeling: PS2, USB. Of met RS232 seriele COM poort, ook met USB Com poort emulatie.

[Logo Acrobat] Folder
Model PM9100 voor 1-dimensionale barcode, bereik in open gebied maximaal 40 m
[Plaatje PM9100]

Dit model heeft LED licht in plaats van laserlicht.
Hierboven ziet u de scanner op het basisstation (cradle) welk dient voor communicatie met de PC en accu laden.
Robuuste pistoolscanner, de behuizing heeft geintegreerde stootrubberen delen.
Doet goed werk in magazijnen vanwege de robuustheid en het grotere scanbereik. Buiten tot 40 meter reikweidte tussen scanner en basisstation, binnenloopt het al snel terug tussen circa 10 en 35 m.
Vooral geschikt voor directe aansturing vanuit een applicatie die de seriele compoort kan aansturen. Er kan tekst vanuit de PC op het display geschreven worden.
Verkrijgbaar met toetsenbordkoppeling USB, of RS232 seriele COM poort, of USB-COM poort emulatie (driver beschikbaar). Gescande barcodes komen direct op de PC aan.
Het model met de 16 toetsen kan ook alle barcodes in het geheugen opslaan (afhankelijk van het aantal karakters per barcode, tot maximaal 1000 records) en dan later via het basisstation naar de PC sturen.

Deze scanner komt in 3 uitvoeringen:
- basis;
- met display en 4 toetsen;
- met display en 16 toetsen alfanummeriek; dit model kan ook in batch-mode werken.

Scanafstand: standaard.

[Logo Acrobat] Folder 1D
Model PM9500 voor 1- en 2-dimensionale barcode
[Plaatje 2D versie PM9500]
Bij deze 1D en 2D barcode scanner is de scanafstand tussen scanner en barcode van contact tot max 30 cm.
[Plaatje PM9500
[Logo Acrobat] Folder 2D
Het gebruik van draadloze 433MHz Radio frequent scanners

De 433 MHz is bewezen techniek voor tientallen jaren. De techniek is goedkoper dan Wifi, we omzeilen mobiele Windows dus geen virusscanner nodig, geen updates, geen beveiliging nodig.
Op afstand dus los van de computer barcodes scannen. Kijkt u eens naar de bovenstaande varianten zonder kabel. Op batterijen.
Hiermee kunt u vrij rondlopen. De bovenstaande handscanners kunt u vergelijken met de gewone scanners, echter dan zonder kabel, de gescande barcode wordt via een zendertje naar het basisstation (cradle) gestuurd. Het basisstation is verbonden met de PC.
De reikweidte tussen basisstation en scanner is erg afhankelijk van de situatie.
Het maximale bereik haalt men in een vrije open ruimte. In ruimtes met veel muren (kamertjes), ijzeren stellingen, water, opslag van papier en dozen etc zal het bereik drastisch teruglopen. Dit is een normaal verschijnsel bij Radio Frequent.

Door middel van een beep-toon en een Led aanduiding, weet u of de barcode op het basisstation is aangekomen. De types met display zijn op simpele door de programmeur van uw software vanuit de PC van een terugmelding te voorzien na elke scan.

De verbinding tussen basisstation en de PC is via USB; de gescande barcode komt meteen op de PC in uw programma als toetsenbord-invoer.
Ook is koppelng via de seriele RS232 Com-poort mogeljk, dan dient er wel extra software op de PC te draaien.

Bij deze scanners is zowel 1-weg als 2-weg communicatie mogelijk. 2-weg communicatie heeft als voordeel dat de host PC bij ontvangst van een barcode, een boodschap naar de scanner terug kan sturen. Zoals een Ack, of een korte boodschap op het display. Dit geeft realtime de gebruiker de zekerheid dat de gescande barcode door uw host applicatie is goedgekeurd en verwerkt.

Prijsinformatie en bestellen van barcode hard-en software.
Om te bestellen, neemt u aub contact met ons op, zie bovenaan deze pagina voor contact-info.
Desgewenst kunt u on-line een vraag indienen via onze